Corona informatie voor externe competitieteams

Corona informatie voor externe competitieteams

Algemeen

Houd je aan de basisregels van het RIVM. Op de baan hoef je geen 1,5 meter afstand te houden, maar doe dit wel wanneer je niet aan het spelen bent. Als je klachten hebt vragen we je natuurlijk om thuis te blijven (en je te laten testen). 

Omdat we onze zalen tussen activiteiten willen laten luchten, vragen we de competitieteams niet te vroeg aanwezig te zijn. Richtlijn voor aanwezig zijn is 12:55. 

Kleedkamers & douchen

De kleedkamers zijn helaas dicht. Dit betekent ook dat er na afloop niet gedoucht kan worden in het sportcentrum. Er zijn natuurlijk wel wc’s beschikbaar.

Supporters

Volgens de landelijke coronamaatregelen laat het sportcentrum waar onze competitiewedstrijden plaatsvinden geen toeschouwers toe. 

Kantine

Sinds de laatste persconferentie is Cafe X gesloten in de weekenden. Doordeweeks is het geopend tot 22:00, met 21:00 laatste inloop. Als je wil zitten in de kantine is het wel verplicht om je te registreren. Dit kan via deze link, of via de QR codes die bij de ingang van de kantine hangen. Het menu van de kantine vind je here

Parkeren & looproutes

Je kan gratis parkeren op de parkeerplaats Van de Broekweg 1. Rij zo ver mogelijk door op de parkeerplaats om dichter bij het sportcentrum te staan. Als je het sportcentrum binnenloopt, houdt dan links aan en volg de stippellijn zoals hieronder afgebeeld. Door het hele gebouw staan pijlen op de vloer die de looprichting aangeven.

Deze regels zijn ook terug te vinden op de website van het sportcentrum.

Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, stuur dan een mailtje naar board@unitedshuttles.nl

EN