Lidmaatschap

Iedereen is welkom bij DSBA-USSR, je hoeft niet per se een TU Delft student te zijn. Om de trainingen te volgen en gebruik te maken van de banen in het sportcentrum is het echter wel verplicht om een X-abonnement aan te schaffen. Dit abonnement moet geldig zijn tot en met Augustus. Alles over een X-abonnement vind je hier.

Omdat er veel interesse is in de club is het voor ons helaas niet mogelijk om iedereen lid te laten worden. We vragen je daarom om een try-out te doen. Bij een try-out train je vrijblijvend een avond mee, zodat wij je niveau kunnen inschatten en kunnen kijken of er plek is in een bijpassende trainingsgroep. Als alle try-outs geweest zijn hoor je van ons of je definitief lid kan worden van de club.

De try-outs vinden tweemaal per jaar plaats, in september en in februari. Buiten de try-outs kunnen we helaas geen nieuwe leden aannemen, maar je kan wel altijd een mailtje sturen om op de interesse/wachtlijst geplaatst te worden. 

Inschrijven tryouts

De deadline voor inschrijven voor de try-outs in februari was vrijdag 9 februari 23:59.

Inschrijven try-out

Vul dit formulier in om je in te schrijven voor de try-outs die binnenkort plaatsvinden.

  Inschrijven interesselijst

  Wanneer je je inschrijft op de interesselijst laten wij het je weten wanneer je je kan aanmelden voor een try-out.

   ManVrouwAndersWil ik liever niet zeggen Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.

   Inschrijven interesselijst

   Hier kan je je interesse tonen om lid te worden van de club zonder ergens aan vast te zitten. De eerstvolgende tryouts zullen in september gehouden worden. We zullen contact met je houden over wanneer je je hiervoor kan inschrijven. 

    ManVrouwAndersWil ik liever niet zeggen Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.

    Uitschrijven

    Als je je wil uitschrijven voor DSBA USSR kan dit door een mailtje te sturen naar: board@unitedshuttles.nl 

    Het uitschrijven kan per half jaar, voor 1 februari en voor 1 augustus. Als je deze deadline gemist hebt wordt je lidmaatschap automatisch voor een half jaar verlengd. Dit betekend dat je alsnog een halfjaar contributie betaald. 

    NL